torstai 4. huhtikuuta 2013

Imetyksen aiheuttamat himot

Mistä johtuu, että voisin vetää päivittäin (melkein vedänkin) suklaata, limukkaa, keksejä, karkkia ja kaikkia herkkuja niin paljon kuin kätköistä löytyy ja kaupasta saa raahattua? Imetys. Ainakin niin sen olen itselleni järkeillyt. (Muille selitellyt..)

Ennen raskautta en syönyt juuri mitään herkkuja. Pallomahan kanssa alkoi mehut ja muut sokerit maistua, eikä loppua näy.. Onneksi imetys pudotti nopeasti kaksikymmentäkolme raskauskiloani, mutta eihän minulla ole suunnitelmissa loppuikääni imettää. En ole kyllä kovinkaan hysteerinen kropastani, mutta silti tämä sokerin ja herkkujen kauhominen hirvittää. Eihän tämä kovin tervettä voi olla? Itsehillintää minulla ei ole, joten turha luulla, että noin vain lopetan sokerirottailun.

Miksi Fazerin Susu on pussitettu? Ostin viikonlopun mökkireissulle eilen ja tuhosin pussillisen tänään kera kahvin. (Mökille lähdemme siis huomenna..)
Yhtenä päivänä sain vihdoin väsättyä itsetehtyjä (pitkään himoitsemiani) hampurilaisia. Tämähän on terveellistä herkkua, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti